Legal

Privacy policy

Sekretessmeddelande

Webbplatsen hanteras och underhålls av det europeiska borgmästaravtalets konsortium av lokala och regionala myndighetsnätverk, som leds av Energy Cities och Climate Alliance och består av CEMR, EUROCITIES, FEDARENE och ICLEI Europe.

Juridisk friskrivning

Ansvaret för webbplatsens innehåll ligger helt hos författarna. Det återspeglar inte nödvändigtvis EU:s åsikter. Varken European Association for Creativity & Innovation eller EU-kommissionen ansvarar för någon användning av den information som finns på webbplatsen.

Allmän datapolicy

Dina personuppgifter är konfidentiella och kommer inte att avslöjas för utomstående parter utan ditt samtycke, i enlighet med EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).

Datapolicy för "MyCovenant"

Avtalsparter och andra medlemmar i borgmästaravtalet bör beviljas åtkomst till den lösenordsskyddade del av webbplatsen som heter "MyCovenant".

Du kan läsa den fullständiga datapolicyn för MyCovenant här.

Hur kan du kontrollera dina kontaktuppgifter?

Det är enbart upp till dig att bestämma om du vill att dina kontaktuppgifter visas på det europeiska borgmästaravtalets webbplats, och detta sker på följande sätt:

      • När du ombeds fylla i dina profiluppgifter i den lösenordsskyddade delen håller du utkik efter en ruta som du ska markera om du vill att uppgifterna visas på det europeiska borgmästaravtalets webbplats.
      • Om du tidigare samtyckt till att visa dina personuppgifter kan du när som helst ändra dig genom att avmarkera berörd(a) ruta/rutor.

Se till att du informerar oss om dina önskemål för varje kontaktuppgift du delar med oss.

Hur går det till att ändra eller ta bort personuppgifter?

Du kan uppdatera eller ta bort dina data och kontaktuppgifter när som helst. Allt du behöver göra är att logga in och ändra din profil enligt önskemålen (under "Mitt konto" > "Mitt team").

Om du prenumererar på vår e-postlista kan du när som helst avsluta prenumerationen via länken som återfinns längst ner i alla e-postmeddelanden från eumayors.eu.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

Vi åtar oss att hålla dina personuppgifter säkra. I syfte att förhindra obehörig åtkomst eller spridning av data har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden som skyddar och säkrar de uppgifter vi samlar in på nätet.

Dina personuppgifter skyddas av strikta säkerhetsåtgärder som kryptering och åtkomstkontroll. Vi delar inte dina personuppgifter med utomstående part utan ditt samtycke.

Sekretess för våra e-postlistor

Vi upprättar e-postlistor för att hålla intresserade och berättigade individer informerade om viktiga ämnen, och dessa individer måste aktivt samtycka till att prenumerera på listan.

Vi konfigurerar vårt listserverprogram så att listprenumeranternas e-postadresser inte visas för någon förutom de som auktoriserats av oss. Vi avslöjar inte någon e-postadress som registrerats på webbplatsen.

Notera dock att vi inte skrivit programmet och att vi inte är ansvariga för några brister i programmets kapacitet att bevara prenumeranternas anonymitet.

Friskrivning

Ansvaret för de uppgifter som anges i den lösenordsskyddade delen av webbplatsen ligger helt hos varje enskild användare, och du är helt ansvarig för innehållet i den profil som görs synlig på det europeiska borgmästaravtalets webbplats. Vi är inte på något sätt ansvariga för hur denna information används. Således är vi inte ansvariga för handlingar som utförs av utomstående part, innehållet på deras webbplatser eller några av de produkter eller tjänster de erbjuder.

Kontakta oss om vår sekretesspolicy

Om du är osäker eller undrar över något angående sekretesspolicyn kan du kontakta oss på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.